A sikeres augusztus 21.-i falunap után egy héttel újabb zenés rendezvény volt a falunkban amin eleinte a rossz időjárás ellenére is szép számú közönség jelenet meg, a kora esti koncertekre.

Nagy köszönet a helyi nyugdíjas egyesületnek akik újra kitették szívüket lelküket a rendezvényen és finomabbnál finomabb lángosokat készítettek a vendégeknek.

Polgárőrsegünk és más társ polgárőrsegekkel – Som és Tab – gondoskodtak, a rendezvény sikeres és problémamentes lebonyolításáról. Ezúton is hálásan köszönjük odaadó munkájukat.

Időrendben haladva és a programoknak megfelelően először 17:00 órakor a Royal Dance Studió előadását láthattuk, a csepergő eső ellenére szép számmal mozgatták meg közönség sorait mind a sátrakban mind a színpad előtt. Majd 17:20-tól következett dr. Szabó László Pál koncertje, népszerű magyar pop dalokat hallhattunk tőle. Érdekesség képen megemlíthetjük, hogy a doktor urat új oldaláról ismerhettük meg. Ezt követte 18:00-tól a gyerekek körében méltán népszerű Kiskondás Együttes félepése.

Az est legjobban várt eseménye már szürkületben kezdődött 19:00-tól, a Delta Zenekar koncertjére a focipálya fele megtelt vendéggel. Időjárás is ekkorra már megszelídült, az égi áldás is elállt, majd egy fergeteges hangulatú koncert kerekedett ki. Melyet a végén jó hangulatú utcabál zárt, amin Horváth Csaba és Szemes Barna szolgáltatta talpalávaló  zenét.

Köszönjük mindenkinek aki rendezvényen részt vett reméljük, hogy mindenki jól érezte magát és szép emlékekkel gazdagodott.

A további rendezvények tervben vannak, ezt az esetleges járványhelyzet befolyásolhatja még! Ezért kérjük, hogy kövessék hivatalos felületeinket!

Újabb sikeres rendezvényen vagyunk túl – Nyárbúcsúztató 2021 –

You May Also Like