Pályázati kiírás a Magyar Falu Program keretében - Felelős állattartás elősegítése című alprogramhoz - A kiírás kódszáma: MFP-FAE/2021

A Miniszterelnökséget vezető miniszter (a továbbiakban: Támogató) pályázatot hirdet a Magyar Falu Program keretében Magyarország területén működő 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések önkormányzatai/önkormányzatok társulásai (a továbbiakban: önkormányzat) számára a felelős állattartást elősegítő ivartalanítási programra, az állatok veszettség elleni összetevőt tartalmazó monovalens védőoltással (a továbbiakban: veszettség elleni védőoltás) történő beoltására és transponderrel történő megjelölésére (a továbbiakban: kiírás). A pályázatok feltételeit jelen kiírás és az „Általános Útmutató a Magyar Falu Program keretében 2021. évben meghirdetett kiírásokhoz” (a továbbiakban: Útmutató 2021.) című dokumentumok tartalmazzák.

A pályázat célja, támogatható tevékenységek

Jelen kiírás alapján támogatást igényelhetnek az 5000 fő, és ez alatti állandó  lakosságszámú települések önkormányzatai annak érdekében, hogy lakosai számára biztosítsa a tulajdonukban lévő állatok (ebek, macskák) állatorvos által elvégzendő ivartalanítását, a pályázat keretében ivartalanításra kerülő állatok veszettség elleni védőoltását és/vagy transzponderrel történő megjelölését.

 A projekt keretében támogatható tevékenységek

Önállóan támogatható tevékenységek
A település lakóinak tulajdonában lévő kutyák, macskák állatorvos által elvégzett:

  • ivartalanítása és kizárólag veszettség elleni összetevőt tartalmazó monovalens védőoltása és/vagy
  • transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölése (utóbbi kizárólag ebek esetében lehetséges).

Településünkön a programba egyénileg lehet jelentkezni az Önkormányzatnál kell egy formanyomtatványt kell kitölteni és leadnia az állattulajdonosnak.

Határidő: 2021.07.08. 

Letölthető pályázati anyag itt érhető el!