…Bízunk abban ,hogy közös céljaink mielőbb megvalósulhatnak!…

Falubusz átadásakor, meghívásomra érkezett „villám” látogatásra hozzánk, a térségi országgyűlési képviselő Witzmann Mihály. Fontos megemlíteni, hogy képviselő úrral folyamatos a kapcsolattartás és a közös munka. Bármilyen kérdésben eddig mindig segítőkészséget és valós segítséget kaptunk tőle. Jelen megbeszélés keretében több fontos jövőbeli fejlesztési lehetőségekről, kérdésről egyeztettünk, ami falunkat érdemben tudná segíteni a felzárkózásban.  Ezen lehetőségeket vettük számba a mostani megbeszélésen, ill. vannak már előrelépések a pályázati anyagok előkészítésében is.

Knopf Antal polgármester

Országgyűlési képviselőként kiemelt figyelmet fordítok a választókörzetem településeivel történő rendszeres kapcsolattartásra. Mert a problémák feltérképezéséhez, az előttünk álló feladatok megoldásához erre van szükség.  Az együttműködésben hiszek! Vallom, hogy csakis együttműködve tudunk eredményeket elérni és sikereket felmutatni. Így van ez Bábonymegyeren is!
Knopf Antal polgármester úrral és Tengler Zoltánné alpolgármester asszonnyal a faluban tervezett infrastrukturális fejlesztésekről egyeztettem, de az ez évre lehetséges pályázatokról és az elnyert pályázatokról és az azokból megvalósult fejlesztésekről is ejtettünk szót.

  • Az új falubusz, megszépült orvosi rendelő és felújított óvodaépület, ezek Bábonymegyer legújabb fejlesztései.
  • Még az idén pályázatból épülhet meg a trianoni emlékmű is.
  • A közeljövő tervei között szerepel a csapadékvíz-elvezetés kiépítése, az utak felújítása és egy új traktor beszerzése is.

Azon leszek, hogy ezek a célok is mihamarabb megvalósuljanak!

Witzmann Mihály Somogy 4.sz. vk.

Kedves vendégünk volt! – Witzmann Mihály térségi országgyűlési képviselő

You May Also Like