Húsvéti jókívánság

Kedves Bábonymegyeri Lakosok!

Rendkívüli időket élünk, korlátok között, a megszokott biztonságérzet hiányában. Így érkezünk a Húsvéti Ünnepekhez. Egy településvezető mi mást kívánhatna ilyen helyzetben, mint JÓ EGÉSZSÉGET!

Éljük át szűk családi körben az ünnepeket, töltsük beszélgetéssel, gyermekeinkkel való törődéssel, a ház körüli teendőkkel, a jövő tervezésével a hosszú hétvégét! Az egyedül élők vannak a legnehezebb helyzetben, számukra a bezártság még inkább terhes, nyomasztó. Segítenek a nehézségek leküzdésében a külvilágot otthonukba varázsoló médiák. 

Kitartást kérek mindenkitől, most erre van szükség ahhoz, hogy a következő ünnepeket már szélesebb családi körben tölthessük valamennyien. Településünk minden lakójának kívánom, hogy jó egészségben töltse az ünnepeket, lélekben együtt szeretteivel. Kívánom, hogy minél előbb visszatérjenek a szokásos mindennapok, a társas együttlétek, a felhőtlen közösségi élet!

Köszönöm az ünnepek alatt is szolgálatot teljesítő, értünk dolgozó embertársaink munkáját, kitartását, elkötelezettségét. Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok mindannyiunknak falunk Önkormányzata és képviselői nevében!

Knopf Antal
polgármester

 

Húsvéti köszöntő

You May Also Like