Községünk Önkormányzata nevében szeretettel köszöntök minden kedves látogatót Bábonymegyer Község megújult honlapján!

Önkormányzatunk kiemelt feladatának tekinti a község, valamint az itt történtek iránt érdeklődők korrekt, gyors és pontos tájékoztatását. Szeretnénk e korszerű információhordozó által biztosított lehetőségeket is felhasználni. Ezen oldalakon gyors és hiteles információkkal próbáljuk első körben saját településünk lakosságát kiszolgálni.

Önkormányzat által üzemeltetett hivatalos informatív és közösségi oldalaink a következők:

Folyamatosan gazdagodó és színesedő tartalmú világhálós oldalunk tudnivalói, szolgáltatásai ennek megfelelően az Önök, a település lakói és a hozzánk látogató vendégek tájékoztatását szolgálják, könnyebb eligazodásukat segítik Bábonymegyer Község mindennapi életében. Éppúgy megismerhetik belőle az önkormányzat testületei és a Polgármesteri Hivatal munkáját, a fontos döntéseket, helyi eseményeket, mint az egészségügyi ellátórendszer, oktatási és művelődési intézményeink működését, a településünkön működő cégek szolgáltatásait, a civil kezdeményezéseket, vagy az általuk szervezett programkínálatot. Betekintést nyerhetnek településünk kulturális életébe, figyelemmel kísérhetik a jelentősebb fejlesztéseket, a kiírt pályázatokat, közzétett hirdetményeket. Külön figyelmet fordítunk az önkormányzati és intézményi munka megismertetésére, a helyi rendezvények, sikerek, események publikálására. Kívánom, hogy a hasznos és érdekes információk keltsék fel érdeklődésüket településünk iránt, vendégeinket pedig csábítsa az olvasottak, látottak személyes megtapasztalására. Keressék fel minél gyakrabban folyamatosan megújuló honlapunkat!

A rovatainkon keresztül, Önökkel együtt hatékony és színes kommunikációs csatornát kívánunk kialakítani, hogy a helyi kérdéseket gyorsan és a legjobban rendezhessük.

Szeretnénk egyszerűsíteni a helyi lakososok, vállalkozók és gazdasági társaságok hivatalos ügyeinek intézését is, ezért folyamatosan bővülő körben lehetőség lesz nyomtatványok, adatlapok, önkormányzati rendeletek letöltésére.

Az önkormányzat őrizni és gazdagítani igyekszik ez által is a település értékeit. Helyi vállalkozásoknak ingyenes megjelenést biztosítunk a Vállalkozások menüpontban! Aki fel szeretne kerülni weboldalukra az a feltölteni kívánt fotókat és bemutatkozó írást küldje a info[@]babonymegyer.hu email címre! 

Célunk, hogy Bábonymegyer nyugodt, egészséges, korszerű otthona legyen valamennyi polgárunknak, és vonzó célpontja a Tabi Kistérségbe látogató vendégeinek.

Itt szeretném, az alkalmat megragadni Bábonymegyer Község Önkormányzata nevében megköszönöm, a hivatalos  önkormányzati honlap megújítását és folyamatos,  szerkesztését, Csendes Viktornak, aki ezt a munkát, a szülőfalujáért, a közösségért, térítésmentesen végzi.

Tisztelettel:

Knopf Antal polgármester

Polgármesteri Közlemény

You May Also Like